Моуриньо е недоволен от документалния филм за Сити


Н. Гавазов

Моуриньо е недоволен от документалния филм за Сити

Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подложи на критика документалния филм за Манчестър Сити. Тази седмица в Манчестър се състоя гръмка премиера на филма "All or Nothhing" от Amazon. Тази продукция е посветена на шампионската титла на "гражданите" през кампанията 2017/18.

Във втората част на филма, която разказва за градското дерби на "Олд Трафорд" през декември, дикторът по много критичен и неласкав начин се изказва за Юнайтед.

"Това е поредното противопоставяне между Гуардиола и Моуриньо. Контролът на топката срещу отбраната. Атакуващият футбол срещу паркирания автобус", говори глас зад кадрите.

Във филма има и други моменти, в които се критикува играта на "червените дяволи", което предизвика реакцията на португалеца.

"Може да снимаш забележителен филм, уважавайки другите. Няма нужда да показваш неуважение, за да получиш добър филм. Можеш да бъдеш богат клуб и да купуваш най-добрите играчи, но ти няма как да купиш класата. Очевидно е, че те демонстрираха точно това", заяви Моуриньо.

  Сподели
517