Моуриньо: Мислех, че няма да издържим срещу Реал Мадрид


Н. Гавазов

Моуриньо: Мислех, че няма да издържим срещу Реал Мадрид

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели мнение за срещата с Реал Мадрид в рамките на Международната купа на шампионите. Двубоят се проведе в Маями на стадион "Хард Рок" и завърши с победа 2:1 на "червените дяволи".

"Нищо ново не ми показа този мач, защото прекрасно знаех на какво са способни Ерера, Мата и Санчес. Но продължаваме упорито да работим, защото следва мач с Байерн, а след 10 дни стартира Висшата лига. Радвам се, че ще мога да разчитам на Виктор Линдельоф, който вече тренира с нас, както и на Маркус, Фил (Джоунс) и Ромелу Лукаку, които съкратиха отпуската си, за да бъдат на линия за първия ни мач.

Мисля, че отборът разполага с фантастичен дух, който повече от играчите показаха. Така че започваме новия сезон във Висшата лига с всичко необходимо.

Знам, че нашите млади момчета имат нужда от време, за да растат и прогресират, за това им дадох шанс в края. Честно казано, мислех си, че няма да издържим в последните 15 минути, защото Иско, Асенсио и Кроос влязоха за Реал, но за щастие, ние успяхме да се справим.

Първите две-три седмици ще са много трудни за нас, тъй като момчетата ще имат много малко врем за възстановяване", заяви Моуриньо.

  Сподели
416