Клоп разказа за най-умното нещо в живота си


Н. Гавазов

Клоп разказа за най-умното нещо в живота си

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп, коментирайки използването и ролята на социалните мрежи, за пореден път подкрепи вратаря на отбора Лорис Кариус, който продължава да се намира под голям натиск - този път от самите фенове на мърсисайдци, някои от които дори настояват той да бъде продаден.

Напомняме, че Кариус допусна две резултати грешки във финала на Шампионска лига с Реал Мадрид, които доведоха до загуба на "червените" с 3:1. Стражът започна подготовката за новия сезон по същия начин както завърши стария - с груба грешка срещу Транмиър. Това най-после убеди Ливърпул, че отборът се нуждае от стабилен страж, ако иска да преследва високи цели и в крайна сметка клубът закупи Алисон от Рома за сумата от 70 милиона паунда.

Натискът върху Кариус отслабна що се отнася до пресата, но по всичко изглежда, че почитателите на "червените" не могат да преглътнат загубата в Киев и продължават с атаките към немския вратар, който през новия сезон най-вероятно ще изпълнява второстепенни задачи на "Анфйлд".

"Мисля, че моето най-умно решение в живота е да не използвам социалните мрежи. Не чета критиките, които пишат за мен в социалните мрежи. те могат да пишат каквото си искат, но това никога не може да ме разстрои, защото аз не знам за тези неща", заяви Клоп.

"Не възнамерявам да слушам хора, които не показват лицата си. Ако искате да кажете, че сте недоволни от мен, кажете го това нещо право в лицето. Но недейте да пишете за него чрез своя смартфон във Фейсбук и Инстаграм.

Очевидно е, че когато хората седят в своите стаи и пишат за това, те не мислят за човека. Става дума не само за Лорис, те за нищо не мислят. На тях им е все едно. На тях им се струва, че в този момент те стават по-силни. А това няма как да е така", завърши мениджърът.

  Сподели
401