За Роналдо е било невъзможно да се върне в Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

За Роналдо е било невъзможно да се върне в Манчестър Юнайтед

Майката на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо заяви, че синът и не е имал възможност да се върне в Манчестър Юнайтед през това лято. Напомняме, че по-рано през седмицата "бианконерите" представиха португалския футболист като ново попълнение, след като преди това платиха 112 милиона евро на Реал Мадрид за Кристиано.

Изненадата на този трансфер е това, че бившият клуб на Роналдо - Манчестър Юнайтед - не направи ни най-малък опит да си върнат играча. Според думите на майката на Кристиано, клубът от "Олд Трафорд" наистина не е предлагал на португалеца да продължи кариерата си при "червените дяволи".

"Лъжа е, че аз съм искала връщане на Кристиано в Манчестър Юнайтед. За него бе невъзможно да се върне там, това нямаше как да се случи. Доволна съм от неговия избор. Моят син ще направи Ювентус по-силен. Това е ново приключение и нов живот. Той бе щастлив в Реал Мадрид, но има нужда от ново предизвикателство.

Започва нов етап в живота на Кристиано. Мисля, че той е щастлив, а семейството му го подкрепя. Дали ще живея в Италия? Не, синът ми има свои деца, има приятелка. Аз ще си живея на моята земя и понякога ще им ходя на гости", заяви майката на Роналдо.

Напомняме, че през зимата се заговори за възможен летен трансфер на футболиста в клуба от "Олд Тарфорд", но малко след това тези съобщения намериха опровержение, след като се появиха информации, че лично мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо категорично се е противопоставил на връщането на португалеца в клуба, заради опасения от влошаване на атмосферата в съблекалнята на отбора. Съобщаваше се, че тази позиция на специалиста напълно се споделя от ръководството на Юнайтед, което пък не вижда смисъл да се харчат много пари за трансфер и заплата на играч, който е в залеза на кариерата си и пристигането му само може негативно да се отрази на младежите в тима.

  Сподели
401