Лаудруп: Азар се готви за трансфер в Реал Мадрид


Н. Гавазов

Лаудруп: Азар се готви за трансфер в Реал Мадрид

Бившият играч на Челси Брайън Лаудруп призна, че плеймейкърът на "сините" Еден Азар му е разказал за своите планове да премине в Реал Мадрид през това лято. По-рано през тази седмица Реал Мадрид съгласува продажбата на 33-годишния Кристиано Роналдо в Ювентус за 100 милиона евро и сега мадридчани се намират в търсене на нова суперзвезда. Според различни испански източници, победителят в Шампионска лига възнамерява да се опре в това отношение на 27-годишния Азар. Съобщаваше се, че Реал е готов да предложи 150 милиона паунда за белгиеца, като на "Сантяго Бернабеу" са убедени, че техните намерения ще се увенчаят с успех, като надежда за това дава обстоятелството, че Еден до този момент не е продължил своя контракт със "сините", въпреки опитите на Челси да подпише ново съглашение със своя лидер.

"Сините" едва ли ще устоят на предложение от 150 милиона паунда, тъй като 27-годишният белгиец навлезе в предпоследната година на своя контракт. Лаудруп е убеден, че Еден вече е изиграл своя последен мач за Челси.

"Разговарях с Еден Азар преди няколко дни. Той се готви за трансфер в Реал Мадрид и това е добър трансфер. Както за самия него, така и за Реал Мадрид", заяви Лаудруп.

  Сподели
486