Дани Уорд може да стане титулярен вратар на Ливърпул


Н. Гавазов

Дани Уорд може да стане титулярен вратар на Ливърпул

Неочакван претендент за ролята на титулярен страж а Ливърпул през следващия сезон може да стане Дани Уорд. Напомняме, че по-рано през лятото стана известно, че "червените" няма да харчат цяло състояние за покупката на Алисон от Рома или на Ян Облак от Атлетико Мадрид. Освен това се съобщаваше, че най-вероятно Лорис Кариус и Симон Миноле ще останат на "Анфойлд".

Британски източници обаче побързаха да успокоят феновете на Ливърпул, че все пак отборът може да започне новия сезон с нов титулярен вратар. Според информациите, мениджърът на "червените" Юрген Клоп е почитател на 25-годишния Уорд, който по много сериозен начин започна подготовката за новия сезон. Сега Дани трябва само да хване своя шанс и да се възползва от слабостите на конкурентите си на своята позиция.

Уорд взе участие в мачовете с Честър и Транмиър, в които впечатли с играта си, макар и записвайки по едно полувреме. Пред уелсеца има още срещи от подготвителния етап, за да убеди Клоп да започне сезона като първи избор на немеца.  

  Сподели
436