Карагър се завръща на работа в Sky Sports


Н. Гавазов

Карагър се завръща на работа в Sky Sports

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър ще се върне на работа в Sky Sports през следващия сезон и отново ще може да изказва своето експертно мнение. Напомняме, че бившият защитник на "червените" бе отстранен от работа в телевизията през март, когато наплю фен на Манчестър Юнайтед и неговата 14-годишна дъщеря.

Тогава Джейми бе подложен на жестока критика от страна на обществеността, независимо от многократните извинения. А Sky Sports реши да прекрати сътрудничеството си с Карагър.

През миналата седмица 40-годишният Джейми се е срещнал с висшето ръководство на Sky Sports и то е уведомило експерта до работа, но без право на повече грешки.

"Поговорихме си с Джейми и му напомнихме за стандартите, които очакваме при нас. Той показа разкаяние и изрази съжалението си за своята простъпка. Той направи съответните крачки, за да не се повтаря това", заяви представител на канала.

Напомняме, че Карагър по време на отстраняването си от работа се трудеше като експерт към The Telegraph и към един от скандинавските телевизионни канали.

  Сподели
364