Тотнъм отклони първата оферта на Ювентус за Дембеле


Н. Гавазов

Тотнъм отклони първата оферта на Ювентус за Дембеле

Агентът на Муса Дембеле вече се намира в Италия, за да изслуша оферти от страна на Интер, Ювентус и Наполи. Както е известно, полузащитникът на Тотнъм не възнамерява да продължава своя изтичащ след година контракт и е готов да напусне Северен Лондон през това лято. Според слуховете, Дембеле изпитва дискомфорт от високите изисквания на Висшата лига и търси по-спокоен вариант, който вижда в Серия А. Интерес към играча има от страна клубове от Китай, както и на споменатите по-горе три италиански гранда. В тази връзка агентът на футболиста Том де Мул вече се намира  в Италия, за да се срещне с клубните ръководства на Интер, Ювентус и Наполи.

Вчера се появиха информации, че "Стара дама" ще се опита да изпревари Интер за подписа на белгийския национал. Торинци са отправили оферта от 8.8 милиона паунда, която лондончани са отказали. Тотнъм оценява своя футболист на 20 милиона паунда, въпреки че "шпорите" са поискали от италианския шампион 26 милиона паунда.

 “Нерадзурите" пък са готови да включват в сделката за Дембеле португалския национал Жоао Марио, който няма желание да продължи кариерата си в Милано.

  Сподели
442