Карик и Скоулс се изказаха за Погба


Н. Гавазов

Карик и Скоулс се изказаха за Погба

Бившите футболисти на Манчестър Юнайетд Майкъл Карик и Пол Скоулс се изказаха по повод ситуацията около полузащитника Пол Погба. Завърналият се на "Олд Тарфорд" преди две години французин все още не може да се превърне в ключов футболист за "червените дяволи". На Пол му липсва стабилност и заради това на няколко пъти търкаше пейката през миналия сезон.

В пресата дори се появиха слухове, че французинът е обиден на Жозе Моуриньо и обмисля да напусне клуба.

"Мисля, че това е много глупав въпрос. Разбира се, че той има бъдеще в Юнайтед. Това е голям играч за нас, в отлична възраст е, а неговите пикови години са още напред. Честно казано, аз даже не помислям, че той може да си тръгне", заяви Карик.

Що се отнася до Скоулс, легендата съветва Юнайтед да пусне Погба, ако той не се чувства щастлив.

"Когато сезонът завърши и играчите отида в националните си отбори, винаги се появяват определени заявления. Вижте какво, ако някой играч не се чувства щастлив, тогава е по-добре да го пуснете да си ходи. Аз винаги така съм гледал на нещата.

Погба проведе само част от този сезон като играч с неговото майсторство. Той има още време. Тук е от няколко години и е още млад. Да се надяваме, че през следващата кампания ще покаже форма, която демонстрираше в Ювентус", заяви Скоулс.

  Сподели
396