Агент: Интересът на Юнайтед към Балотели е сериозен


Н. Гавазов

Агент: Интересът на Юнайтед към Балотели е сериозен

Агентът на Марио Балотели Мино Райола заяви, че към неговият клиент има сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед. Той обаче хвърли истинска бомба, когато допълни, че от Реал Мадрид също проявяват интерес към СуперМарио. Както е известно, бившият треньор на Интер и сегашен на Белия балет Жозе Моуриньо не бе в добри отношения с Балотели и често го оставяше на резервната скамейка, което доведе до неприкрит конфликт между футболиста и португалския специалист.

„Интересът от страна на Манчестър Юнайтед към Балотели е напълно конкретен, дори знаете вече, че той бе потвърден от Интер. На играча му е приятно, че към него интерес не кой да е, а Сър Фъргюсън. Аз обаче не изключвам това, че Марио може да си остане в Интер или да заиграе в друг клуб. При всеки случай, предложенията трябва да се обмислят добре и след това да направим крачка напред", заяви пред La Gazzetta dello Sport Райола.

„Кой е другия клуб? Освен двата отбора от Манчестър, има и испански вариант. Да, става дума за Реал Мадрид", завършва агентът на Балотели.

 

  Сподели
131