Юнайтед готов да похарчи 20 милиона за Снайдер


Н. Гавазов

Юнайтед готов да похарчи 20 милиона за Снайдер

Манчестър Юнайтед проявява интерес към полузащитника на Интер Уесли Снайдер, съобщава новината Tuttomercatoweb. Според информацията, Сър Алекс Фъргюсън се смята за фен на холандския плеймейкър, който направи впечатляващ сезон в европейския шампион, след като бе изпаднал в немилост в Реал Мадрид . Играчът се присъедини към „нерадзурите" за сумата от 15 000 000 евро, след като мястото му на титуляр в Кралския клуб стана още по-съмнително, след пристигането на Кака и Роналдо.

26 годишният футболист се превърна в ключова фигура в отбора на Жозе Моуриньо, който водеше Интер през миналия сезон и спечели титлата в Серия А, Купата на Италия и Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед според Tuttomercatoweb, са склонни да похарчат 20 милиона евро - сума, която ще бъде достатъчна да изкуши „нераадзурите" да се разделят със Снайдер.

Холандският национал в момента се намира в Южна Африка на Световното първенство по футбол и от началото на турнира е отбелязал един гол, а с играта си помогна на своя отбор да спечели първите два мача в група D на Мондиала.

 

  Сподели
192