Бенитес подкрепи Далглиш за мениджър на Ливърпул


Н. Гавазов

Бенитес подкрепи Далглиш за мениджър на Ливърпул

Бившият мениджър на Ливърпул Рафаел Бенитес смята, че идеалният негов заместник начело на мърсисайдския гранд е легендата на клуба Кени Далглиш, съобщава новината Daily Mail .

Във вторник миланския Интер представи официално 50 годишния Бенитес в качеството му на нов старши треньор. От момента на уволнението на испанския специалист от Ливърпул, до момента на назначаването му в италианския клуб измина една седмица.

Бенитес изведе "червените" до победа в Шампионската лига през 2005 година, но миналогодишната кампания бе пълен провал. В момента Ливърпул търси нов мениджър и според слуховете, в числото на кандидатите за поста попадат имената на Мартин О'Нийл и Франк Рийкард. Рафа смята обаче, че най-добрият вариант е изборът на ръководството да попадне върху легендата Кени Далглиш.

„Мисля, че трябва да се обърнат към Кени Далглиш. Той е точният човек за тази работа. Собствениците трябва да се вслушат във феновете, защото те не са щастливи. Никой друг не познава клуба повече от Далглиш и той ще бъде идеалният човек. Той иска поста и според мен трябва да му го дадат", коментира Бенитес.

 

 

  Сподели
151