Реал Мадрид готви 110 милиона паунда за Джерард и Рууни


Н. Гавазов

Реал Мадрид готви 110 милиона паунда за Джерард и Рууни

Реал Мадрид е на път отново да взриви трансферния пазар, заплащайки 110 милиона паунда за лидерите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед Стивън Джерард и Уейн Рууни, съобщава сензационната новина британския Daily Star .

Според изданието, президентът на "белите" Флорентино Перес е твърдо решен да привлече Рууни, който да си партнира с португалската звезда Кристиано Роналдо на "Сантиаго Бернабеу". Именно срещу 80 милиона лири Реал привлече Роналдо от Манчестър Юнайтед през миналото лято.

А Джерард се явява основна трансферна цел на новият старши треньор Жозе Моуриньо, който на няколко пъти се опита да го привлече в Лондон, докато бе начело на Челси. Изхождайки от това, че в момента "мърсисайдци", които са затънали в дългове, не попаднаха в Шампионска лига и все още нямат назначен мениджър, сумата от 30 милиона паунда може да се окаже достатъчна да бъде закупен Джерард.

"За Флорентино Перес няма невъзможни неща. Не е невъзможно Рууни да бъде привлечен. Хората първоначално твърдяха същото и за Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо, но те преминаха в Реал", коментира пред Daily Star източник, близък до Кралския клуб.

 

  Сподели
154