Ярост заля Ливърпул: Запалиха американски знамена


.

Ярост заля Ливърпул: Запалиха американски знамена

Фенове на Ливърпул излязоха на протестна демонстрация срещу изпълнителният директор Кристиан Пърслоу и Мартин Броутън, и запалиха американски знамена, което е пряко послание към съсобствениците на клуба Том Хикс и Джордж Джилет.

Демонстрацията е организирана чрез интернет форумите, Facebook и Twitter в резултат на напускането на Бенитес. Организаторите признаха, че целта на протеста не е толкова да бъде върнат испанският специалист, а по-скоро срещу Хикс и Джилет и да им се покаже, че докато те продължават да са собственици на клуба нещата няма никога да се подобрят.

"Това което става е още един пример за това как Ливърпул се превърна в един от най-големите фарсове на града ни. Напускането на Бенитес е най-малката загуба. Вгледайте се внимателно - кой ще иска да купи тъози клуб?", заяви един от говорителите на "Духът на Шенкли" Пол Райс.

Броутън вече се опита да се дистанцира от ставащото в клуба, заявявайки, че всички решения са били взети преди неговото идване на "Анфийлд". Феновете не го пощадиха обаче, след като и неговият подпис се появи под споразумението за разтрогване договора на Бенитес.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
21