Официално: Арсенал отхвърли офертата на Барселона за Фабрегас


.

Официално: Арсенал отхвърли офертата на Барселона за Фабрегас

От Арсенал заявиха официално, че са отхвърлили офертата на Барселона за капитана на отбора Сеск Фабрегас. Както е известно, по-рано днес каталунския гранд излезе със съобщение, в което потвърди, че е направено официално писмено предложение до лондонския клуб, за закупуването на испанския полузащитник, както и че са започнали преговори за осъществяване на евентуална сделка.

Днес обаче, в късния следобед Арсенал излезе с официално съобщение разпространено до медиите, в което се казва, че изпратената оферта от Барселона е отхвърлена.

„Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас има договор с клуба до лятото на 2015 година. Той е високо ценен член на отбора и е част от нашите бъдещи планове. Получихме оферта от Барселона за Сеск, но отговорихме незабавно и решително, че ние нямаме намерение да продаваме нашия капитан. За да бъдем по-ясни: ние няма да влизаме повече в никакви преговори и дискусии. От Барселона вече съобщиха, че ще уважат нашата позиция и ние очакваме, че те ще удържат на думата си", се казва в изявлението на Арсенал относно офертата на испанския шампион за Фабрегас.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
16