Юнайтед ще задържи аванса в Брюж


И. Ангелов

Юнайтед ще задържи аванса в Брюж

Брюж - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Ян Брейдел", Брюж
Дата: 26.08.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Матеу Лаос (Испания)

Манчестър Юнайтед успя да победи този съперник преди седмица с 3:1 и така с удобен резултат ще гостува на "Ян Брейдел". Головете в първата среща отбелязаха Мемфис Депай (2) и Маруан Фелаини. Белгийците достигнаха до ценен гол и при победа с 2:0 у дома ще отстранят съперника сега.

Тимът на Ван Гаал идва в срещата след разочароващо нулево равенство с Нюкасъл във Висшата лига на Англия. Това е третата поредна суха мрежа за тима в лигата, но нападателите, и най-вече капитанът Уейн Рууни попаднаха под обстрела на всяка една медия заради липсата на голове. 

Брюж идва в срещата след загуба в събота от Зулте Варегем с 2:0, което поставя тима на 6-то място в белгийската Про лига със само 7 точки от 5 кръга. В Европа обаче тимът не е побеждаван в последните си 10 домакинства с 6 победи и 4 равни. В предишния кръг от Шампионска лига Панатинайкос загуби тук с 3:0, резултат, който би елиминирал Юнайтед.

Откъм състави, Бастиан Швайнщайгер стартира за първи път за "червените дяволи" срещу Нюкасъл, но не помогна особено на своите за да достигнат те до победата. Той бе заменен от Майкъл Карик след час игра. Фил Джоунс и Маркус Рохо приближават завръщането си, но им липсва физическата подготовка. Маруан Фелаини и Аднан Янузай имат шанса да се появят в родината си.

Брюж няма да разчита на Тими Симънс, който се контузи на "Олд Трафорд", докато Брандон Мечеле е наказан след двата си жълти картона в същата онази вечер срещу Юнайтед. 

Очакванията на специалистите са за рутинна победа на гостите с оглед последната показана форма от Брюж. Миналата седмица "червените" показаха страхотна игра и мотивация за завръщането си в Шампионска лига, а това донесе и повече голове отколкото тимът показва в Англия.

Прогноза: Брюж - Манчестър Юнайтед 1:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Брюж:

05 август Брюж - Панатинайкос 3:0 (Шампионска лига)
09 август Шарлероа - Брюж 0:0 (Лига 1)
14 август Брюж - Кортрайк 2:1 (Лига 1)
18 август Манчестър Юнайтед - Брюж 3:1 (Шампионска лига)
22 август Зулте Варегем - Брюж 2:0 (Лига 1)

Манчестър Юнайтед:

30 юли Манчестър Юнайтед - ПСЖ 0:2 (Приятелска среща)
08 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
14 август Астън Вила - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
18 август Манчестър Юнайтед - Брюж 3:1 (Шампионска лига)
22 август Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Брюж - Манчестър Юнайтед

1 среща
0 победи за Брюж
0 равенства
1 победа за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 3:1 за Манчестър Юнайтед

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159