Ювентус няма да се справи с Реал Мадрид


И. Ангелов

Ювентус няма да се справи с Реал Мадрид

Ювентус - Реал Мадрид
Стадион: "Ювентус Стейдиъм", Торино
Дата: 05.11.2013г.
Час: 21:45
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)

Бианконерите взеха само 2 точки в първите 3 кръга на груповата фаза на Шампионска лига, и сега ще трябва да се справят перфектно, за да избегнат дори равния срещу такъв голям опонент - това е единствения начин домакините да задържат съдбата си в собствени ръце.

Момчетата на Антонио Конте се намират зад втория Галатасарай и преди последния Копенхаген в група Б на Шампионска лига, а загуба от "Белия балет" би отдалечила италианците на 5 точки от класиране сред последните 16. 

Конте, който загуби с 2:1 на "Сантиаго Бернабеу", обаче, заговори, че домашните фенове ще изиграят своята роля в мача, ако искат да видят своя отбор напред. 

В събота тима прие обратно след контузия Фабио Куалярела, който изигра последните 15 минути в минималната победа над Парма, а дори и бе основата на победното попадение. Джорджо Киелини обаче няма да вземе участие в този мач, след като бе изгонен в Испания миналия месец.

В Серия А Юве има само 1 загуба - от Фиорентина с 4:2, в един мач, когато водеха над своя опонент с 2 гола на полувремето. Въпреки това лидерът Рома е близо и целта е този връх да бъде превзет без излизане от Шампионска лига.

Очакванията са именно такива, след като миналата година Ювентус стигна четвърт-финалите в най-комерсиалното състезание при своето завръщане. Победа над Реал, който стигна полу-финал във всеки от последните 3 сезона, ще е желанието на домакините, но Карло Анчелоти със сигурност не смята да загуби.

В победата над Райо Валекано с 3:2 този уикенд, Кристиано Роналдо вкара на 2 пъти и така головете му за сезона станаха 22 във всички турнири. Този триумф дойде след погром със 7:3 над Севиля през седмицата, където, както и срещу Валекано, блестя и Гарет Бейл.

Роналдо вкара и двата гола в мача между тези отбори в Испания, което го постави на трето място във вечната класация голмайстори на Шампионска лига. Португалецът е на 6 гола зад Лео Меси от Барселона, и на 15 от легендата на Реал Мадрид - Раул, който има 71.

Победа ще изпрати Мадрид в елиминационната фаза на турнира, и очакванията са именно за такъв изход от мача. Формата на двете крила от "Бернабеу" и липсата на Киелини донякъде решават съдбата на италианците.

Прогноза: Ювентус - Реал Мадрид 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Ювентус:

20 октомври Фиорентина - Ювентус 4:2 (Серия А)
23 октомври Реал Мадрид - Ювентус 2:1 (Шампионска лига)
27 октомври Ювентус - Дженоа 2:0 (Серия А)
30 октомври Ювентус - Катаня 4:0 (Серия А)
02 ноември Парма - Ювентус 0:1 (Серия А)

Реал Мадрид:

19 октомври Реал Мадрид - Малага 2:0 (Примера)
23 октомври Реал Мадрид - Ювентус 2:1 (Шампионска лига)
26 октомври Барселона - Реал Мадрид 2:1 (Примера)
30 октомври Реал Мадрид - Севиля 7:3 (Примера)
02 ноември Райо Валекано - Реал Мадрид 2:3 (Примера)

Досегашни срещи:
Ювентус - Реал Мадрид 

15 срещи
7 победи за Ювентус
0 равенства
8 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 16:14 за Ювентус

Коефициенти от bet365:
Ювентус - 2.50
Равен - 3.50
Реал Мадрид - 2.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
206