Интер - Лил: Без победител


Н. Гавазов

Интер - Лил: Без победител

Интер - Лил
Стадион: "Джузепе Меаца", Милано
Дата: 02.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Волфганг Щарк (Германия)

Интер посреща Лил в двубой от 4-я кръг на група В на Шампионската лига и ще се опита да повтори успеха си отпреди две седмици, когато на френска земя се наложи с 1:0 над френския първенец благодарение на попадението на Пацини в 21-та минута на мача на „Норд Лил Метропол".

Европейският шампион от 2010 година започна кампанията си в най-престижния европейски клубен турнир със загуба от Трабзонспор, но в следващите две срещи „нерадзурите" постигнаха победи - срещу руския ЦСКА в Москва и срещу шампиона на Франция в Лил. Спечелените шест точки засега осигуряват на Интер първото място в групата и един евентуален успех утре вечер ще приближи италианският гранд до класиране за плейофите в турнира. В Серия А представянето на миланци ярко контрастира с това в Шампионската лига и в последните си пет мача „нерадзурите" имат само една победа, а със спечелените осем точки от девет мача хората на Раниери заемат незавидното 17-то място.

Изненадващо за мнозина, шампионът на Франция се оказа аутсайдер в квартета си и в момента възпитаниците на Руди Гарсия заемат последното място в групата с две спечелени точки от равенствата срещу ЦСКА Москва у дома и срещу Трабзонспор в Турция, като и в двете срещи французите не успяха да запазят преднината си. Във вътрешния шампионат Лил е в серия от десет мача без загуба и заема третото място в класирането на шест точки дистанция от лидера ПСЖ. В последния кръг обаче „червено-сините" не успяха да се справят с аутсайдера Валенсиен и дербито на Северна Франция завърши без победител.

Домакините ще бъдат без Форлан, Коутиньо, Вивиано, Жулио Сезар, Нагатомо, Кордоба, Мунтари и Поли, а най-новия член на лазарета е Майкон, който се контузи при загубата от Ювентус в събота вечер. Добрата новина е завръщането на Ранокия и Самуел, като най-вероятно италианецът ще започне в центъра на защитата заедно с Лусио. Капитанът Санети ще заеме празнотата оставена от Майкон, което означава, че на десния фланг на полузащитата мача ще започне Оби или Станкович. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2.

Французите пристигат без Балмонт, който се контузи в мача срещу Валенсиен. Добрата новина за Гарсия е възстановяването на централния защитник Баса, който също получи травма в този мач, но бе изправен на крака и в крайна сметка отлетя за Милано. Лил ще излезе с традиционната схема на игра 4-3-3 с Азар, Сов и Джо Коул в атака, а в центъра на полузащитата най-вероятно мача ще започне Мавуба. Това означава, че Обранияк и Розенал най-вероятно ще започнат двубоя от резервната скамейка.

Двубоят между двата тима преди седмици не може да предполага, че в сряда вечер Интер е изправен пред лесна победа. Французите са притиснати до стената и евентуална загуба ще ги извади от борбата, а дори може да застраши и третото място. Това означава, че Лил ще направи всичко възможно, за да запази шансовете си живи. В същото време „нерадезурите" наистина разочароват с представянето си, но по-лошото е, че в играта на италианците се наблюдава едно голямо непостоянство. В този смисъл, няма да е изненадващо, ако Лил успее да вземе точката.

Последни 5 изиграни срещи:

Интер:

15 октомври Катаня - Интер 2:1 (Серия А)
18 октомври Лил - Интер 0:1 (Шампионска лига)
23 октомври Интер - Киево 1:0 (Серия А)
26 октомври Аталанта - Интер 1:1 (Серия А)
29 октомври Интер - Ювентус 1:2 (Серия А)

Лил:

15 октомври Оксер - Лил 1:3 (Лига 1)
18 октомври Лил - Интер 0:1 (Шампионска лига)
23 октомври Лил - Олимпик Лион 3:1 (Лига 1)
26 октомври Лил - Седан 3:1 (Купа на Лигата)
30 октомври Валансиен - Лил 0:0 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Интер - Лил

1 среща
1 победа за Интер
0 равенства
0 победи за Лил
Голова Разлика: 1:0 за Интер


Коефициенти от bet365:
Интер - 2.00
Равен - 3.30
Лил - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.95
Равен - 3.20
Лил - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177