Байерн Мюнхен - Наполи: Битка за първото място


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен - Наполи: Битка за първото място

Байерн Мюнхен - Наполи
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 02.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Бьорн Куйперс (Холандия)

Байерн Мюнхен приема Наполи в двубой от четвъртия кръг на група А на Шампионската лига. Преди две седмици двата отбора не успяха да се победят на „Сан Паоло", завършвайки при резултат 1:1. Тогава Тони Кроос изведе баварците с гол във 2-та минута, а добрата игра на италианците в края на полувремето доведе до отбелязване на автогол от страна на Бадщубер. Играта бе на приливи и отливи и в крайна сметка се получи един справедлив резултат.

Байерн, който е лидер в групата си има в своя актив седем точки, след като на старта на турнира победи като гост Виляреал, а по-късно се разправи и със сегашния водач във Висшата лига на Англия Манчестър Сити, не оставяйки никакви съмнения в превъзходството си. Във вътрешното първенство нещата също се развиват много добре за мюнхенци и въпреки двете си поражения, те водят в класирането с 25 точки от 11 мача.

Наполи след три изиграни мача е без загуба и със спечелените пет точки „партенопеите" засега заемат второто място в класирането. Италианците за малко не победиха Манчестър Сити на старта на кампанията си в най-престижния европейски клубен турнир, но не пропуснаха да сторят това две седмици по-късно срещу Виляреал. Представянето на Наполи в Серия А е противоречиво - отборът победи шампиона Милан, а като гост и Интер, но в последните си четири двубоя хората на Валтер Мадзари записаха само една победа. В момента неаполитанците се намират на пето в класирането на пет точки от лидера Ювентус.

Като изключим отсъствието на Брено и Робен, домакините нямат особени кадрови проблеми. В неделя слуховете изпратиха Ван Буйтен и Швайнщайгер извън групата за утрешния мач, но днес двамата тренираха заедно с останалите си съотборници и почти сигурно ще започнат двубоя срещу Наполи.

Мадзари няма да може да разчита на Бритос, Донадел и Гаргано, които страдат от различни контузии, както и на наказания Канаваро. В строя се завърна Пандев , но македонецът ще започне мача от пейката. Схемата на игра ще бъде същата, както преди две седмици 3-4-2-1 с Квани начело на атаката.

Очертава се любопитен двубой - ако домакините победят, те ще се закрепят на върха, но ако това сторят гостите, тогава те ще заемат лидерското място в групата. На пръв поглед очакванията са за лесна победа на Байерн, който играе впечатляващо пред собствена публика. В същото време не бива да пренебрегваме и гостите, които разполагат с много добри изпълнители, готови да се възползват от всеки един шанс. Лично аз съм склонен да дам доверието си на Байерн, но ако имам възможност да използвам два знака в своята прогноза, със сигурност бих включил и знак за равенство.

Последни 5 изиграни срещи:

Байерн Мюнхен:

15 октомври Байерн Мюнхен - Херта 4:0 (Бундеслига)
18 октомври Наполи - Байерн Мюнхен 1:1 (Шампионска лига)
23 октомври Хановер 96 - Байерн Мюнхен 2:1 (Бундеслига)
26 октомври Байерн Мюнхен - Инголщад 6:0 (Купа на Германия)
02 ноември Байерн Мюнхен - Нюрнберг 4:0 (Бундеслига)

Наполи:

15 октомври Наполи - Парма 1:2 (Серия А)
18 октомври Наполи - Байерн Мюнхен 1:1 (Шампионска лига)
23 октомври Каляри - Наполи 0:0 (Серия А)
26 октомври Наполи - Удинезе 2:0 (Серия А)
29 октомври Катаня - Наполи 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Байерн Мюнхен - Наполи

3 срещи
0 победи за Байерн Мюнхен
2 равенства
1 победа за Наполи
Голова Разлика: 5:3 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Байерн Мюнхен - 1.28
Равен - 5.50
Наполи - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Байерн Мюнхен - 1.25
Равен - 5.25
Наполи - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191