Челси ще прегази Генк в Белгия


И. Ангелов

Челси ще прегази Генк в Белгия

Генк - Челси
Стадион: "Кристал Арена", Генк
Дата: 01.11.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Свен Одвар Моен (Норвегия)

В Група Е на Шампионска лига във вторник се противопоставят лидерът и последният в тази група. Домакините от Генк ще се надяват на първите си точки, и всъщност на първи вкаран гол в състезанието, докато гостите идват да запазят лидерската си позиция и ще търсят спокойствие в мача с ранно попадение. Зад врата на Челси диша Леверкузен и англичаните не могат да си позволят грешка в тази среща.

Андре Вилаш-Боаш ще търси с тази среща да се отърси от загубата в английската Висша лига, дошла от Арсенал на „Стамфорд Бридж“ – 5:3. Лошото представяне на тима в онзи мач ще мобилизира играчите да докажат себе си сега. От страна на контузените в Челси новости няма. Есиен е дълготрайният отсъстващ, а изглежда Раул Мейрелеш ще започне титуляр, след като бе използван като резерва в мача с Арсенал. Дидие Дрогба може да играе, след като той търпи наказание от 3 мача в Англия. Очаква се обаче и Фернандо Торес да започне този мач.

Мениджърът на Генк Марио Бийн няма проблеми с контузени играчи след 9-головия трилър, който спечели в локалното първенство. Белгийците не могат да разчитат единствено на Жероен Симаейс. Усещането преди срещата обаче, като се вземе предвид първата среща между двата тима – 5:0 на „Стамфорд Бридж“, е за повторение на този резултат.

Към негативите за Генк добавяме, че те са 6-ти в Белгия, и макар Челси да не блести на 9 точки зад лидера Ман Сити, то разликата в класите е очевидна. Формата на Генк също не е за хвалене – 2 победи в последните 7 срещи не вдъхват оптимизъм на домакините. Като се добавят фактите, че Челси е допуснал 1 попадение в Европа този сезон, а белгийците нямат попадение, нещата не изглеждат розови за домакините.

Последни 5 изиграни срещи:

Генк:

15 октомври Локерен - Генк 3:1 (Лига 1)
19 октомври Челси - Генк 5:0 (Шампионска лига)
22 октомври Генк - Монс 2:0 (Лига 1)
26 октомври Генк - Лиерс 0:2 (Купа на Белгия)
29 октомври Брюж - Генк 4:5 (Лига 1)

Челси:

15 октомври Челси - Евъртън 3:1 (Висша лига)
19 октомври Челси - Генк 5:0 (Шампионска лига)
23 октомври КПР - Челси 1:0 (Висша лига)
26 октомври Евъртън - Челси 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
29 октомври Челси - Арсенал 3:5 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Генк - Челси

1 среща

0 победи за Генк

0 равенства

1 победа за Челси

Голова Разлика: 5:0 за Челси

Коефициенти от bet365:

Генк - 15.00
Равен - 6.00
Челси - 1.22

Коефициенти от Offsidebet:

Генк - 15.00
Равен - 5.75
Челси - 1.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
159