Валенсия ще надделее като гост на Генк


И. Ангелов

Валенсия ще надделее като гост на Генк

Генк - Валенсия
Стадион: "Кристал Арена", Генк
Дата: 13.09.2011г.
Час: 21:45г.
Съдия: Томас Айнвалер (Австрия)

 

Вторнишката вечер предлага интересни мачове за феновете на Шампионска лига, като привържениците на испанския Валенсия пък ще се надяват на лесна победа над шампиона на Белгия - Генк. Дали ще е толкова лесно обаче, след като белгииците са надъхани и настроението ще е на тяхна страна, след 9-годишно отсъствие от турнира.

От основаването си през 1988 година Генк е спечелил 3 пъти първенството и 3 купи на Белгия  за такъв кратък период. Това обаче е нов подиум за изявите на тима, като никой от момчетата в тима не е играл на такава сцена. Това е сериозен недостатък срещу Валенсия, които имат опит в състезанието. Капитанът на Генк – 23-годишният Давид Хубърт заяви, че „Досега сме играли срещу такива отбори само на ПлейСтейшън.“ Всички от тима на Генк изявиха страхопочитанията си към останалите 3 тима в Група Е, като привидно последното място в групата им е сигурно.

Валенсия пристига на „Кристал Арена“, заемайки третото място в Испания в крайното класиране през последната кампания, непосредствено след обичайните заподозрени Реал Мадрид и Барселона. В момента обаче тима е на второ място, след 2 изиграни мача, като го поделя по точки с Реал Мадрид и Бетис. Всички те са с пълен актив за новия сезон.  След преодоляването на сериозен тим като Атлетико Мадрид, това гостуване може да се окаже по-лека задача пред футболистите на Валенсия. Това създава предпоставки за подценяване на противника, а за гостуване това е опасен капан.

За двата тима не отсъстват много имена, като за Валенсия не може да играе само Бруно, който е контузен. С оптимален състав срещу непретенциозен отбор срещу Генк, победителят изглежда ясен. Разликата в класите и липсата на какъвто и да било опит на футболистите на белгийския тим в състезанието, хвърля предимството в ръцете на гостите от Испания.

Прогноза за Генк - Валенсия 0:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Генк:
17 август Макаби Хайфа - Генк 2:1 (Шампионска лига)
20 август Серкъл Брюж - Генк 3:2 (Лига 1)
23 август Генк - Макаби Хайфа 2:1 - 4:1 сл. дузпи (Шампионска лига)
27 август Генк - Мехелен 0:0 (Лига 1)
09 септември Сент Труйден - Генк 3:4 (Лига 1)

Валенсия:
06 август Ливърпул - Валенсия 2:0 (Приятелска среща)
12 август Валенсия - Рома 3:0 (Приятелска среща)
14 август Алмерия - Валенсия 0:0 (Приятелска среща)
27 август Валенсия - Расинг Сантандер 4:3 (Примера)
10 септември Валенсия - Атлетико Мадрид 1:0 (Примера)


Досегашни срещи:
НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Генк - 5.25
Равен - 3.75
Валенсия - 1.66 

Коефициенти от Offsidebet:
Генк - 4.75
Равен - 3.60
Валенсия - 1.70

 

 

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
222