Нюкасъл разби ПСЖ, Дортмунд и Милан равни (видео)


И. Ангелов

Нюкасъл разби ПСЖ, Дортмунд и Милан равни (видео)

Шеста група на Шампионска лига отново предостави най-интересните срещи от втория кръг на груповата фаза, като днес Нюкасъл Юнайтед посрещна ПСЖ за победа с 4:1 на "Сейнт Джеймсис Парк", докато Борусия Дортмунд и Милан се разделиха в Германия при 0:0. Така англичаните повеждат класирането с 4 т., 3 има ПСЖ, Милан - 2, а Борусия остава с 1 т.

В Англия днес Нюкасъл изигра страхотно полувреме като в 17-ата минута лош пас на Маркинсьос стана причина Бруно да организира атака, удар на Исак бе париран от Донарума и Алмирон довкара за 1:0. В 39-ата минута след дълъг ВАР преглед видяхме и 2:0 когато Бруно отново бе в основата и намери Бърн на втора греда за удар с глава и гол.

В 50-ата минута Трипиър намери Лонгстаф и той матира Донарума за трети път - 3:0. Малко след това ПСЖ отговори с гол на Хернандез и 3:1, но домакините не позволиха повече. Обратно, в добавеното време Фабиан Шар добави за 4:1 с красив удар.

Междувременно Борусия и Милан не си вкараха в среща, която германците водеха, най-вече чрез Мален, който се доближи на няколко пъти. Като цяло срещата не достави много качество в двете атакуващи третини, като Пулисич, Мален и Чуквуезе останаха с големи пропуски.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
357