Ман Сити ще надвие Атлетико на Етихад


И. Ангелов

Ман Сити ще надвие Атлетико на Етихад

Манчестър Сити - Атлетико Мадрид
Стадион: Етихад
Дата: 05.04.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити надви Бърнли с 2:0 през уикенда и така вече 7 срещи няма загуба. Тимът на Пеп Гуардиола разколеба формата си напоследък, особено у дома, където има само 1 победа в последните 3 мача, но едната от тези срещи бе 0:0 срещу Спортинг, където Сити вече бе свършил работата си след 5:0 в първия мач. Все пак формата позволи на Ливърпул да доближи лидера в Англия до 1 точка.

Атлетико Мадрид се намира на поход от 6 победи след последното 4:1 над Алавес. Тимът спечели наскоро последното си гостуване в Манчестър срещу градския съперник на противника - Юнайтед. Това обаче е първа среща в историята между Сити и Атлетико в ШЛ.

В двата лагера няма много здравословни проблеми. Рубен Диаш е големият липсващ при домакините заедно с Коул Палмър. Кайл Уокър е на линия след наказание. 

При гостите Хосе Хименес и Ектор Ерера са с контузии. Яник Караско изтърпя наказанието си и е на линия. Диего Симеоне ще трябва да решава кой да партнира на Жоао Феликс в нападение, като напоследък се редуват Луис Суарес и Антоан Гризман след като формата на португалеца не позволява той да почива.

И двата отбора в тази двойка са в добра форма. Атлетико обаче показа някои слаби моменти срещу Ман Юнайтед, който отстъпва много от Сити в този момент. Пеп Гуардиола няма да остави тима безнаказан в такива моменти.

Прогноза: Манчестър Сити - Атлетико Мадрид 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Савич
Фелипе
Вършалко
Рейнилдо
Кондогбиа
Коке
Йоренте
Караско
Феликс
Суарес
Грилиш
Фоден
Марез
Силва
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Лапорте
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Атлетико Мадрид 3:1

  Сподели
545