ПСЖ ще донесе трета загуба на Лайпциг


И. Ангелов

ПСЖ ще донесе трета загуба на Лайпциг

Пари Сен-Жермен - РБ Лайпциг
Стадион: Парк де Пренс
Дата: 19.10.2021 г.
Час: 22:00 ч.

ПСЖ се справи много добре в основната среща в групата срещу Манчестър Сити, като спечели с 2:0 въпреки, че отстъпваше на много моменти в двубоя. Така тимът има 4 точки заедно с Брюж в първа група на Шампионска лига. Преди паузата за национални срещи французите загубиха с 2:0 от Рен във Франция, но в петък тимът се върна с победа 2:1 над Анже.

Лайпциг направи 1:1 в събота с Фрайбург и това означава само 2 победи в последните 9 мача във всички турнири. Единствената победа на гости този сезон пък бе срещу втородивизионния Сандхаузен в Купата на Германия. В ШЛ този сезон този отбор загуби и двата си мача до тук, като допусна 8 гола.

Откъм състави, за домакините в този мач наказан е Анхел ди Мария. Меси, Неймар, Маркиньос и Паредес пропуснаха последния мач на тима заради късно завръщане от националните отбори, като тук могат да стартират. Навас и Рамос са поставени под въпрос.

При гостите Ангелино се връща от наказание, а с контузии остават Дани Олмо и Марсел Халщенберг. 

Лайпциг загуби последните си 4 мача в ШЛ. В последните си 6 в този турнир тимът допусна по най-малко 2 гола. ПСЖ има само 2 сухи мрежи в последните 7 мача и тук може отново да допусне, но с огневата си мощ в нападение не се предполагат проблеми във връзка с резултата.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - РБ Лайпциг 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лайпциг (Джеси Марш)
 
Гулакси
   
Клостерман
Симакан
Орбан
Мукиеле
Лаймер
Кампл
Ангелино
Форсберг
Поулсен
Нкунку
Неймар
Мбапе
Меси
Гай
Верати
Ерера
Мендеш
Хакими
Кимпембе
Маркиньос
   
Донарума
 
ПСЖ (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Лайпциг 2:1

  Сподели
330