Порто ще довърши амбициите на Марсилия


И. Ангелов

Порто ще довърши амбициите на Марсилия

Порто - Олимпик Марсилия
Стадион: Ещадио до Драгао
Дата: 03.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Порто сякаш подобри формата и се позасили в последните седмици с две победи, и отново получи загуба в локалната лига на Португалия от Пакош де Ферейра. Така във всички турнири и последните си 6 мача португалците имат само 2 победи.

Олимпик Марсилия нямаше надежди да победи Манчестър Сити миналата седмица, и не го направи. От тогава тимът не е играл защото срещата в Лига 1 за тима бе отменена поради усложнената ситуация с коронавируса във Франция. И този отбор обаче не е постоянен през сезона, и отчете 2 загуби в ШЛ дотук.

Откъм състави, при домакините контузени са Мухамед Мбайе и Иван Маркано. Новите попълнения под наем Марко Груич, Фелипе Андерсон и Маланг Сар все още не успяват да се наложат като титуляри, като играчът на Ливърпул получи изключително ниски оценки в първия си старт и загубата през уикенда от Пакош с 3:2.

Марсилия няма никакви проблеми в състава си и ще играе със свеж състав след липсата на мач през уикенда. В последната среща Димитри Пайе дори не бе използван срещу Ман Сити, но на него ще се разчита когато гостите могат да спечелят.

Олимпик загуби последните си 11 поредни срещи в Шампионска лига. В 10 от тях французите допуснаха поне по 2 пъти във вратата си. Така фаворити в срещата са домакините.

Прогноза: Порто - Олимпик Марсилия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Марсилия (Андре Вилаш-Боаш)
 
Манданда
   
Гонзалез
Кар
Сакаи
Амави
Ронгиер
Камара
Гай
Товин
Бенедето
Пайе
Отавио
Марега
Корона
Оливейра
Виейра
Урибе
Сануси
Манафа
Мбемба
Пепе
   
Марчешин
 
Порто (Серхио Консейсао)

Обоснована прогноза: Порто - Марсилия 2:0

  Сподели
280