Байерн Мюнхен е края за Лион


И. Ангелов

Байерн Мюнхен е края за Лион

Лион - Байерн Мюнхен
Стадион: Ещадио Хосе Алваладе
Дата: 19.08.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Лион изхвърли Манчестър Сити на четвъртфиналната фаза на Шампионска лига след шокиращо 3:1 и така провали възможността на Пеп Гуардиола да срещне бившия си отбор Байерн Мюнхен. 

Байерн от своя страна унищожи Барселона с 8:2 в един мач, който може да напомни единствено на победата на Германия със 7:1 над Бразилия на финалите на Световната купа през 2014 г. Със сигурност преди тази среща баварците са фаворитите за прогрес до финала, където вече чака ПСЖ.

Лион обаче не може да бъде подценяван след като вече взе скалпа на Ювентус и Ман Сити за да достигне до тук. В отбора няма никакви здравословни проблеми, а изненадващият титуляр в атака на мястото на Муса Дембеле - Карл Токо Екамби, излгежда върши работа перфектно в тези фази на ШЛ. Срещу Сити обаче Дембеле се появи към края и допринесе за 2 гола, което трябва да даде на Руди Гарсия причини за размисъл.

В лагера на Байерн Бенджамин Павар поднови тренировки, но не се очаква Ханси Флик да промени състава от погрома с 8:2 над Барса. 

Байерн спечели последните си 9 мача в ШЛ. В 8 от тях тимът вкара поне по 3 гола на противника си. В сравнителен план с Лион баварците спечелиха последните 3 срещи между тези отбори. На хартия германският отбор превъзхожда противника си многократно по всички показатели, и се очаква този път залъкът да е прекалено голям за френските момчета.

Прогноза: Лион - Байерн Мюнхен 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Ханси Флик)
 
Нойер
   
Боатенг
Алаба
Кимих
Дейвис
Горецка
Тиаго
Гнабри
Мюлер
Перишич
Левандовски
Депай
Екамби
Корнет
Ауа
Гимараеш
Какере
Дюбоа
Марсал
Марсело
Денайър
   
Лопес
 
Лион (Руди Гарсия)

Обоснована прогноза: Лион - Байерн Мюнхен 1:3

  Сподели
257