Крауч: Твърдостта на Саутгейт заслужава похвала


И. Ангелов

Крауч: Твърдостта на Саутгейт заслужава похвала

Бившият нападател на Англия Питър Крауч даде мнението си за подхода на мениджъра Гарет Саутгейт преди и по време на Световната купа в Русия тази година. Крауч похвали наставника за твърдостта му при вземане на решения, за което той заслужава големи похвали:

"Аз мисля, че той заслужава адски голямо признание. Той направи някои твърди решения с Джо Харт, с Уейн Рууни преди състезанието. Това бяха тежки решения защото това са големи характери в съблекалнята и той го направи, той взе млад отбор.

"Ние сме пълни със скорост и енергия. Съставът е много млад, вълнуващ, и това е заради Гарет, който направи тези решения. Аз съм много, много впечатлен. Аз обичам тази енергия, този стил на игра. Аз мисля, че мениджърът върна вярата в хората.

"Влизайки в състезанието не много хора ни даваха шанс. Но мисля, че е изумително как след два мача ни слагат в сметките, така че това е голям обрат. Той даде на нацията надежда. Очакванията бяха да спечелим срещите с Тунис и Панама, но никой не очакваше това да е толкова убедително. Доволни сме с това, аз мисля, че смените се правят правилно и тактиките до момента са точни. Не можеш да искаш повече."

  Сподели
391