Кейн поведе КР7 и Лукаку след хетрик срещу Панама


И. Ангелов

Кейн поведе КР7 и Лукаку след хетрик срещу Панама

Англия се разправи с Панама във втория кръг на Световната купа след 6:1 днес на "Нижни Новгород", при което англичаните се изравниха по голова разлика с другия фаворит в групата - Белгия, а Хари Кейн поведе с 5 гола класирането на топ-реализаторите с гол повече от Ромелу Лукаку и Кристиано Роналдо.

В 8-ата минута днес Джон Стоунс откри резултата след подаване от корнер, при което се намери непокрит и матира вратаря с глава за 1:0.

В 22-ата минута Кейн откри сметката си с безпощадно изпълнение на дузпа за 2:0. Джеси Лингард в 36-ата минута оформи 3:0 по прекрасен начин с красив гол, при който изпрати топката в горната греда и мрежата. Последва нов гол на Стоунс за 4:0, а Кейн оформи 5:0 преди почивката, отново от дузпа.

В 62-ата минута с късмет Кейн записа и трето попадение, когато Лофтъс-Чийк стреля от далеч и нацели нападателя, а топката падна далеч от заблудения вратар за 6:0. 

В 78-ата минута Филипе Балой оформи крайния резултат когато се намери на края на едно дълго центриране и изпрати топката ниско през Пикфорд за 6:1.

Победата стана най-резултатната в историята на Англия на световни футболни финали.

  Сподели
422