Хумелс: Германия възстанови духа си след Мексико


И. Ангелов

Хумелс: Германия възстанови духа си след Мексико

Защитникът на Германия Матс Хумелс настоя, че атмосферата в състава на световния шампион от 2014-та отново е на високо ниво след разочарованието на старта на Световната купа тази година и загубата с 1:0 от Мексико в шеста група миналата седмица. На пресконференция днес Хумелс обяви:

"Атмосферата е много по-добра, ние се връщаме в релси. Всички искат да сме във форма и на терена. Няколко дни настроението беше лошо, но ние знаем, че всичко е възможно когато изпълним потенциала си. Ние можем да изиграем добро първенство.

"Имахме продуктивни разговори, говорихме за слабостите си и дано всичко това е зад нас. Разбира се, гледаме напред към мача с Швеция, но Мексико е зад нас. Сега ние знаем ,че единственото, което има значение, е какво ще направим на терена. Други неща също имат значение, но най-важното е играта за нас. 

"Не само аз критикувах тактиката в мача, мисля, че и Джером Боатенг също се изказа. След мача в съблекалнята и други играчи говореха. Аз мисля, че това беше добре. От тук нататък ние искаме да покажем най-доброто."

  Сподели
519