Мерсън: Кейн беше слаб срещу Тунис


И. Ангелов

Мерсън: Кейн беше слаб срещу Тунис

Пол Мерсън сподели мнението си, че представянето на Хари Кейн в победата с 2:1 срещу Тунис в първата среща на Англия на Световната купа, е било слабо и той се надява, че късният победен гол няма да прикрие лошото представяне на "Трите лъва". Sky Sports излъчи:

"Ако трябва да съм честен - а аз съм от най-големите му фенове - аз смятах, че той беше слаб. Той вкара двата гола, но той носи повече от това на тима. Той не е Гари Линекер, който докосва топката два пъти и това са два гола, и това беше целият му принос. 

"Англия има нужда от Хари Кейн, който да задържа топката, да се замесва в играта и да въвлича останалите. Аз не мисля, че той го направи. Може би съм малко критичен, но аз вече мисля за елиминационната фаза. 

"Преди старта аз бях надъхан и мислех, че имаме шанс. В първите 15 минути видях най-доброто от Англия в последните 10 години. Начинът, по който си подаваха и се движеха беше невероятен. Но след това стана тревожно, искрата си замина. Нямаше креативност, а вратарят не направи спасяване втората част.

"След това Кейн се появи и вкара, но дано това не покрие дупките, които видяхме. Има няколко важни дни пред Гарет. Момчетата ще са развълнувани, но той трябва да ги държи изкъсо. Не бяха достатъчно добри."

  Сподели
444