Модрич: Ще се стремим да изиграем най-добрия си мач


Н. Гавазов

 Модрич: Ще се стремим да изиграем най-добрия си мач

Полузащитникът на Хърватия Лука Модрич заяви, че хърватският национален отбор е готов да се изправи срещу Аржентина на полуфиналите на Световното първенство през 2022 г. в Катар.

"Аржентина е топ отбор. Ще се стремим да изиграем най-добрия си мач на турнира срещу тях, най-добрата среща в живота си. Надявам се да играем достатъчно добре, за да стигнем до финала.

Меси? Имам желание да играя срещу него, но това не е игра с един футболист. Разбира се, Меси е страхотен играч, ще ни бъде много трудно да го спрем, но ние сме готови за това и ще дадем всичко от себе си.

Впечатляващо е, че отново стигнахме до полуфинал. Удивително е, че нашият отбор играе така. Никой не ни смяташе за фаворити преди началото на световното? Това е добре. Всички говорят за големи държави. При положение, че имаме малка страна, никой не залага на нас, но за нас няма значение, че някой се смята за фаворит, а ние сме аутсайдер. Можем само да се отдадем напълно, да дадем всичко от себе си. Ние сме силни в това", заяви Модрич.

  Сподели
227