Неймар се обърна към Тите


Н. Гавазов

Неймар се обърна към Тите

Бразилският нападател Неймар се обърна към треньора Титe в Туитър.

"Преди да се срещнем лично, ние много пъти играхме един срещу друг и какво мога да кажа?  Мислех, че си много досаден! Защото събрахте екип, за да ме затворите, направихте всичко, за да ме победите и дори говорехте лошо за мен. Но съдбата е смешна, нали? Тя те постави като треньор, а мен като номер 10.

Познавах те като треньор и вече знаех, че си много добър, но като човек си много по-добър! Срещна ме и знаеш кой съм. И това е важното за мен. Пиша ви, за да ви благодаря открито за всичко: за всички указания, които ни дадохте, а те бяха толкова много.

Винаги ще бъдеш един от най-добрите треньори, които някога съм имал или ще имам, и винаги ще те хваля. Имахме страхотни моменти, но имахме и моменти, които ни нараняваха много - и този последен момент ще ни боли дълго време. Вие заслужавахте тази титла, ние всички я заслужавахме за всичко, което направихте и за всичко, от което се отказахте, за да се опитате да постигнете нашата най-голяма мечта. Но Бог не искаше това, а ние ще издържим. Бог ни е дал всичко!

Благодаря ви, професор Тите, за цялото обучение! Ако има фраза, която никога няма да забравя, тя е "психически силен" и ще трябва да сме много силни в този момент. Големи прегръдки, благодаря ви“, написа Неймар в Туитър.

Припомняме, че Тите напусна поста старши -треньор на националния отбор на Бразилия след поражението от Хърватия (1:1, 1:3 след дузпи) в 1/4-финален мач от Мондиал 2022

  Сподели
535