Не пуснали Агуеро до националния отбор на Аржентина


Н. Гавазов

Не пуснали Агуеро до националния отбор на Аржентина

Легендарният нападател на националния отбор на Аржентина Серхио Агуеро заяви, че не му е била дадена възможност да се срещне с играчите на националния отбор преди мача срещу Саудитска Арабия в Катар.

Факт е, че въпреки признанието на бившия футболист, той не бе допуснат без акредитация.

"Все още не съм видял играчите на националния отбор на Аржентина. Всичко е толкова странно. Струва ми се странно, че отнема три или четири дни, за да обработят разрешението ми. Попитах и ​​ми казаха, че решението идва отгоре, но виждам, че има и други хора, които са допуснати до националния отбор, защо не съм аз, чудно е, че не могат бързо да ми осигурят необходимите документи.

Бил съм в националния отбор и знам, че бързо се правят акредитации. Няма да притеснявам никого, ще изчакам, докато всичко се реши. Исках да дойда и да пожелая на всички успех. Никога не съм направил нищо лошо на никого. Винаги съм се държал добре. Може би има хора, които не обичат да им говорят лоши неща.

Дразнещо е някой да дойде и да влезе в националния отбор в същия ден. Изпратих съобщение с късмет. Ако Аржентинската футболна асоциация не иска да дойда, добре, но ми го кажете в очите", заяви Агуеро.

Ще припомним, че Аржентина сензационно отстъпи на Саудитска Арабия в първия кръг на Мондиала.

  Сподели
272