Косчелни: Фекир е като Лионел Меси


П. Пенков

Косчелни: Фекир е като Лионел Меси

Френският национал и защитник на Арсенал Лоран Косчелни не пропусна да изрази възхищението към съотборника в националния тим - Набил Фекир, който наскоро пък се възстанови от травма и готов да се включи в игра за "петлите". Косчелни дори сравни Фекир със звездата на Барселона Лионел Меси, само няколко дни преди квалификациите за Световното първенство през 2018г. срещу България и Холандия

"Набил има страхотна техника. Прилича дори на Меси, бягайки на малки крачки заедно с топката. Кариерата му се забави, поради ужасната контузия, но пък той успява да се завърне към най-добрата си форма. Фекир спокойно може да осигури разликата на терена. Той е млад футболист, кото има нужда се чувства щастлив в отбора. Много добро момче е, така че се надяваме да се превърне в страхотен играч," заяви Косчелни. 

23-годишният фуболисти на Олимпик Лион определено впечатли с играта си в старта на настоящия сезон. Колкото до сезон 2014-15 той успя да отбележи 13 годила в Лига 1, но по-късно получи контузия в коляното, която му поречи да вземе участие на Европейското първенство това лято. 

  Сподели
211