Бейл: Горди сме и продължаваме напред


Н. Гавазов

Бейл: Горди сме и продължаваме напред

Нападателят на националния отбор на Уелс Гарет Бейл сподели мнение за срещата с Португалия от полуфиналите на Евро 2016, която "драконите" загубиха с 2:0.

"Сега е трудно за анализи. Ясно е, че сме разстроени, но трябва да се гордеем. Отдадохме всичките си сили на терена и зад неговите предели, стараехме се да се наслаждаваме на турнира и да получим опит. Благодарим на всички фенове за подкрепата - това бе невероятно", заяви Бейл.

"Съперникът вкара първото попадение, а при второто имаше голям късмет. Сражавахме се до последно, направихме всичко възможно, за да се върнем в мача. Жалко, че не се класирахме за финала, но отдадохме силите си. Не изпитваме съжаление. Ние сме горд народ, гордеем с това, което сме постигнали. Разбира се, искахме на финал и да се бием за трофея, но така е било съдено. Роден е роден голмайстор и той отново вкара. Но работата не е в тях, а в нас. Ние сме горди, ще се оправим, ще бъдем силни и ще продължим напред. Никой не вярваше, че ще стигнем толкова далече, но ние ще продължаваме да се сражаваме", каза още полузащитникът.

 

  Сподели
110