Коулмън: Не е нужно да се страхуваме от мечтите си


Н. Гавазов

Коулмън: Не е нужно да се страхуваме от мечтите си

Старши-треньорът на националния отбор на Уелс Крис Коулмън сподели мнение за срещата с Белгия от четвъртфиналите на Евро 2016.

"Знаехме, че ще ни бъде трудно, но както казах още преди мача, ние сме тук, за да се наслаждаваме на футбола. Тук сме, за да се конкурираме и чувстваме, че можем да продължаваме да опонираме. Имаме играчи като Алан, Рамзи, Бейл, които получавайки топката, правят всичко най-хубаво за отбора. Стараем се да се придържаме към нашите силни страни и самобитност, дори това да не ни носи резултат. Моите играчи вкараха блестящи голове. Радвам се за Воукс, защото той не винаги попада в стартовия състав, но винаги усърдно се трудно и се бие. Той е един от лидерите в нашата съблекалня", заяви Коулмън.

"Не е нужно да се страхуваме от мечтите си. Преди четири години аз бях толкова далече от това, дори не си го представях. Не е нужно да се страхуваш от грешките си, защото аз имам повече грешки, отколкото успехи. Това бе невероятно. Знаех, че имаме шанс, когато излязохме от групите. Белгия е топ отбор. Знаехме, че трябва да използваме план А и го направихме. Изненадахме Белгия и показахме невероятна игра", добави специалистът.

 

  Сподели
117