Гризман: Победите на Франция ми напомнят тези на Атлетико


Н. Гавазов

Гризман: Победите на Франция ми напомнят тези на Атлетико

Атакуващият полузащитник на националния отбор на Франция Антоан Гризман сподели мисли за срещата с Ирландия от осминафиналите на Евро 2016.

"Прекалено дълбоко се намирах за топката. Голът ми даде сили и успях да вкарам втори. Не показахме добра игра през първото полувреме. Всички обсъдихме случващото се на почивката. Отборът ни играе заради Франция. Отдадохме всичко от себе си, феновете също помогнаха", заяви Гризман.

"Целият сезон се разви по подобен начин за мен. Атлетико постига победи с 1:0 и изпитва трудности до последно. Надявах се, че с Франция ще е различно, но засега се наблюдава същото. Но знаехме, че мачът с ирландците ще е труден. Трябва да видим, какво вършехме с успех и къде грешахме", каза още играчът.

"Тук съм заради треньора и отбора. Няма значение къде играя, ще правя всичко каквото мога. Но като цяло за мен е по-добре да съм на предни позиции. Семейството ми бе на трибуните. Лион е моят град. Надявам се да продължа по същия начин и да помагам на отбора. Дадохме всичко от себе си и всички видяха, че Франция изглеждаше различно през второто полувреме", завърши Гризман.

 

  Сподели
103