Германия и Полша поделиха по точка (видео)


FUTBOL-TV

Германия и Полша поделиха по точка (видео)

Германия и Полша не успяха да се победят, завършвайки наравно - 0:0 в среща от груповата фаза на Евро 2016. Двубоят бе доста интересен и макар да липсваха голове, двата тима създадоха доста положения. В 4-ата минута Дракслер центрира към Марио Гьотце, който стреля с глава от отлична позиция, но не уцели вратата. Малко след това Йонас Хектор опита удар, но без успех.

В 16-ата минута Томас Мюлер проби отляво и намери Тони Кроос, но халфът на Реал Мадрид не успя да уцели вратата от отлична позиция. В 38-ата минута Томас Мюлер уцели греда със силен далечен изстрел, но преди това бе прозвучавал сигнал за засада.

Втората част започна със сериозен пропуск на поляците. Милик не уцели вратата на Германия с глава от непосредствена близост и пропиля златен шанс за гол за своя тим. Отговорът на Бундестима не закъсня, но Гьотце пропусна от добра позиция. В 69-ата минута се стигна до страхотна голова ситуация, при която Милик получи чудесен пас отляво, но не успя да нанесе удар и се размина с топката.

Малко след това се стигна до страхотно спасяване на Фабиански, който не позволи на Йозил да изведе немците напред в резултата. До края Мюлер също нямаше късмет да се разпише и така двата тима поделиха по точка.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
117