България ще запише победа срещу Япония


FUTBOL-TV

България ще запише победа срещу Япония

Япония - България
Стадион: "Тойота Стейдиъм", Тойота
Дата: 03.06.2016г.
Час: 13:40
Съдия:


Националният тим на Япония приема България на стадиона в Нагоя в двубой от приятелския турнир Кирин къп 2016. В последно време прави впечатление, че "трикольорите" се представят на добро ниво, когато става дума за приятелски срещи, където липсва напрежение. Поради тази причина Futbol-tv дава прогноза за знак - 2.

Селекционерът на българите Ивайло Петев е принуден да направи няколко промени за срещите от този турнир. Владислав Стоянов и Александър Тонев отпаднаха от групата, която замина за Япония. Стоянов е с контузия, докато Тонев страда от ангина. На техните места повиквателни за турнира в Япония получиха Пламен Илиев от Ботошани (Румъния) и Спас Делев от Берое Стара Загора.

За пръв път от доста време насам в групата попадна и играч на родния ЦСКА. Става дума за младия защитник Божидар Чорбаджийски. Преди време Петев бе остро разкритикуван от фенове и журналисти, че не вика играчи от тима на Христо Янев, който преди дни спечели купата на България. Тогава селекционерът обясни мотивите си с това, че футболисти от аматьорски тим нямат място в националния, без значение колко добре се представят във "В" група, но явно фактът, че "армейците" спечелиха Купата на България са променили неговото мнение.

"Нямам намерение да правя детайлен анализ на това, което представлява Япония като отбор, но мога да кажа, че домакините са много стойностен и силен състав. Японските футболисти играят в реномирани европейски първенства, което е свидетелство за техните възможности. Поздравления за това, което демонстрираха като игра и резултати в квалификациите до момента. Мисля, че предстоящият мач ще бъде полезен и за двете страни“, заяви Петев.

"Трябва да надградим върху това, което показахме в предишните два мача, срещу Португалия и Македония и да се опитаме да изчистим някои от допуснатите грешки. Момчетата се чувстват добре и успяха да се възстановят от пътя, което е много важно. Ще се опитаме да противодействаме по най-добрия начин на домакините, които играят много агресивно и в двете фази. Радвам се, че всички повикани са на линия и тренират нормално“, добави още бившия наставник на Лудогорец.

В състава на Япония има само една сериозна новина от последните няколко часа. Със сигурност срещу България няма да играе една от звездите на тима - Кейсуке Хонда. Футболистът на Милан е контузен и това ще накара треньорския щаб на японците да не разчитат на него за предстоящия турнир. Всички останали играчи обаче са здрави, като селекционерът на тима смята да даде шанс дори и на футболисти, които по-рядко попадат в състава.



ПРОГНОЗА: ЯПОНИЯ - БЪЛГАРИЯ 1:2



Последни 5 изиграни срещи:

Япония:

13 октомври Иран - Япония 1:1 (Приятелска среща)
12 ноември Сингапур - Япония 0:3 (Квалификация за СП 2018)
17 ноември Камбоджа - Япония 0:2 (Квалификация за СП 2018)
24 март Япония - Афганистан 5:0 (Квалификация за СП 2018)
29 март Япония - Сирия 5:0 (Квалификация за СП 2018)

България:

06 септември Италия - България 1:0 (Квалификация за Евро 2016)
10 октомври Хърватия - България 3:0 (Квалификация за Евро 2016)
13 октомври България - Азербайджан 2:0 (Квалификация за Евро 2016)
25 март Портулагия - България 0:1 (Приятелска среща)
29 март Македоняи - България 0:2 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Япония - България

2 срещи
0 победи за Япония
0 равенства
2 победи за България
Голова Разлика: 4:1 за България

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
161