Германия ще повтори успеха отпреди 20 години


FUTBOL-TV

Германия ще повтори успеха отпреди 20 години

Германия - Грузия
Стадион: "Ред Бул Арена", Лайпциг
Дата: 12.10.2015г.
Час: 21:45
Съдия: Павел Краловец (Чехия)

Световният шампион Германия допусна втора загуба в квалификациите за Евро 2016. "Бундестимът" отстъпи с 1:0 при гостуването си на Република Ирландия, която пък стана единственият отбор в група "D", който не инкасира загуба от немците, след като островитяните стигнаха и до 1:1 в първия мач помежду им. За германците пропуски направиха звездите Месут Йозил и Марко Ройс, които не намериха целта от изгодни позиции след центриране. Така четирикратните световни шампиони ще трябва да подпечатват билетите за Франция срещу Грузия в Лайпциг. В момента играчите на Йоаким Льов са все още 1-ви в групата и по-всяка вероятност ще я спечелят. "Маншафтът" е с актив от 19 точки, с 1 повече от Полша, която пък се измъкна с гол в 90-ата минута на Роберт Левандовски за крайното 2:2 срещу Шотландия. Република Ирландия е също с толкова точки. Лукас Подолски е под въпрос за последната квалификация.

Отборът на Грузия очаквано спечели в тренировъчно темпо своя мач срещу дебютанта Гибралтар. Кавказците спечелиха с 4:0 домакинството. Въпреки победата, играчите на Кахабер Цхададзе продължават да заемат предпоследното 5-то място с актив от 9 точки и ще завършат на него. Чантурия и Мчелидзе ще пропуснат гостуването на "бундестима".

Това ще бъде първа визита на Грузия в Германия след 20 години. Тогава двете държави отново бяха в една и съща квалификационна група, заедно с българския национален отбор, а немците победиха категорично с 4:1.

Прогноза: Германия - Грузия 3:0

НИКОЛАЙ АНАСТАСОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
229