Хендерсън се контузи


Н. Гавазов

Хендерсън се контузи

В навечерието на днешния мач срещу Швейцария националният отбор на Англия понесе непланирана загуба, твърди британската преса. Според информацията, полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън е получил травма, степента на която засега остава в тайна. В неделя по време на тренировка в Базел, играчът навехнал десния си глезен и напуснал "Сент Якоб Парк". Твърди се, че футболистът е накуцвал.

Тази загуба може да се превърне в голям проблем за "Трите лъва", чиито наставник Рой Ходжсън отреди ключова роля за Хендерсън в стартовия мач от квалификационния турнир за класиране за Евро 2016.

Играчът е важен елемент от обновяващия се национален отбор на страната след напускането на Стивън Джерард и Франк Лампард, но сега Ходжсън трябва да помисли за други варианти относно това, кой ще е партньор на Джак Уилшър в средата на терена.

По-рано стана известно, че Даниел Стъридж също е контузен. Съотборникът на Хендерсън в Ливърпул вече се завърна в клуба. Засега липсва информация за степента на травмите на двамата футболисти.

 

  Сподели
194