Варан: Хумелс не ме фаулира


Н. Гавазов

Варан: Хумелс не ме фаулира

Защитникът на националния отбор на Франция Рафаел Варан сподели мнението си за поражението от Германия в двубой от четвъртфиналите на Световното първенство по футбол.

- Ние отпаднахме от Световното, а това винаги е разочароващо. Но Франция напуска турнира с високо вдигната глава. Имаме добре подбран състав, този отбор все още има възможност да спечели нещо значително.

- След мача имаше много емоции.

- Независимо от жегата, ние много работихме на терена. За голяма част от нас това е първи голям турнир, поради това емоциите са толкова големи. Но феновете могат да се гордеят с нас, ние направихме всичко, което можахме. Надявам се, че за нас това поражение ще стане отправна точка на пътя към бъдещи победи. Евро 2016? Почакайте, нас току що ни изхвърлиха от Световното. Първо трябва да си извлечем урок от това поражение, преди всичко ние трябва да започнем планирането. Германия е много силен отбор, има голям опит в мачове от високо ниво. Ние ги притискахме, но не успяхме да постигнем своето, не успяхме да дочакаме грешки.

- Хумелс фаулира ли ви при гола?

- Може би арбитърът малко сгреши, но не свири, а това означава, че нарушение не е имало. Имах две-три единоборства, които спечелих. Но това не успях.

 

  Сподели
123