Юристът на Суарес обвини Англия и Италия в заговор срещу Луис


Н. Гавазов

Юристът на Суарес обвини Англия и Италия в заговор срещу Луис

Представителят на нападателя на Ливърпул Луис Суарес е убеден, че срещу неговия клиент има заговор от страна на Англия и Италия. Суарес, творец на предсрочното отпадане на "Трите лъва" от финалите на Световното първенство по футбол, снощи се оказа в епицентъра на скандал, след като ухапа по рамото защитника на италианците Джорджо Киелини.

Според слуховете, сега 27-годишният уругваец е заплашен от продължителна дисквалификация, която ще засегне участието му и на клубно ниво. Но Алехандро Балби, юрист на Суарес и член на Футболната федерация на Уругвай, вижда в това заговор срещу Луис.

"Нямаме никакви съмнения, че това се случи, защото става дума за Суарес, а второ, защото Италия отпадна от турнира. Съществува голям натиск от страна на Англия и Италия. Към момента ние доработваме нашите аргументи в защита на Суарес. Те могат да го накажат, защото вече е имало прецеденти, но ние сме убедени, че това е напълно обичайна игра. Ако Киелини може да покаже раната на рамото, то Суарес може да покаже подутите си очи", заяви Балби.

 

  Сподели
131