Савидж: Цената на Суарес ще се покачи


Н. Гавазов

Савидж: Цената на Суарес ще се покачи

Бившият полузащитник на националния отбор на Уелс Роби Савидж отбеляза, че Луси Суарес трябва да получи продължителна дисквалификация за това, че ухапа защитника на националния отбор на Италия Джорджо Киелини в снощния мач между двата тима.

"Това е позор. Суарес никога повече не трябва да участва в международни срещи. Когато видях ситуацията за първи път, помислих, че Суарес е бутнал Киелини. На повторението обаче се вижда, как той посяга към рамото му. Той извърши подобно нещо на международната сцена и повече никога не трябва да излиза на терена в такива срещи. Суарес добре знаеше какво прави", заяви Савидж.

"Ливърпул не възнамерява да наказва Суарес заради тази му постъпка. Но, ако те искат да го продадат, цената му много ще скочи, защото той ще бъде наказан за международните мачове. Той повече няма да може да играе за Уругвай в квалификации или на големи турнири. Тогава Реал или Барселона ще разсъждават така: той няма да обикаля по света и винаги ще е във форма за всеки мач от първенството", добави бившият футболист.

 

  Сподели
128