Перфектната Колумбия надви и Япония (видео)


И. Ангелов

Перфектната Колумбия надви и Япония (видео)

Трета група на Световната купа бе доминирана от Колумбия, след като тима не загуби нито една точка в груповата фаза. Дори днес, когато видяхме напълно резервна постройка от колумбийците, Япония бе надиграна с 4:1, като в другата среща пък Кот Д'ивоар бе надигран от Гърция по скандален начин и африканците напуснаха турнира за сметка на гърците.

Япония започна добре срещата и в 13-ата минута Учида бе близо до гол. В ответната атака обаче Адриан Рамос напредна в наказателното поле на Япония и Конно го фаулира за дузпа, която бе реализирана от Хуан Куадрадо.

Последва нова силна игра от японците, Кагава се размина с гола. В крайна сметка обаче усилията бяха възнаградени, когато Хонда предостави топка на близката греда и Оказаки изравни с глава в 46-ата минута.

На почивката за Колумбия се появиха Карабонеро и Родригес за Куадрадо и Кинтеро. Родригес напълно промени събитията на терена, и то почти мигновено. В 50-ата минута негов удар бе париран, но в 55-ата той асистира на Джаксон Мартинес за 2:1.

Упражнението се повтори в 82-ата минута, когато Родригес отново изработи гол на Мартинес. В 89-ата минута след двете си асистенции, Родригес вкара и гол, когато напредна сам, преодоля бранител и елегантно завърши за 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124