Азар: Нашата задача е да излезем от групата


Н. Гавазов

Азар: Нашата задача е да излезем от групата

Полузащитникът на Челси и националния отбор на Белгия Еден Азар сподели очакванията си в навечерието на срещата с Русия от втория кръг на груповата фаза на Световното първенство по футбол в Бразилия.

"Много е приятно да бъда в националния отбор, но от друга страна това оказва огромен натиск, всеки път когато излизаш на терена. В Белгия знаят колко пари са дадени за мен от Челси, поради това мисля, че е напълно естествено белгийският народ да се надява на мен. На 23 години съм, но вече достатъчно играх на високо ниво, поради това напълно разбирам какво означава Световното първенство за мен и за моя отбор", заяви Азар.

"В състава имаме много талантливи футболисти, способни да променят хода на мача. Дебютът в срещата с Алжир за мен стана сбъдната мечта. Това е най-важният турнир. Класирахме се тук след 12 години отсъствие, така че попадането ни в Бразилия е наша мечта и ние я реализирахме. Сега нашата задача е да излезем от групата. За осъществяването и трябва добре да се представим. В плейофите вече ще е трудно да предскажеш каквото и да е", добави белгиецът.

 

  Сподели
105