Рууни: Чувстваме, че станахме по-добри


Н. Гавазов

Рууни: Чувстваме, че станахме по-добри

Нападателят на националния отбор на Англия Уейн Рууни е убеден, че неговият тим може да възстанови своята чест в мача с Коста Рика от третия кръг на груповата фаза на Световното първенство. Срещата, която е във вторник, ще сложи край на участието на Англия на Мондиал 2014. Рууни е огорчен от провала на отбора, но се надява, че "Трите лъва" силно да затворят вратата след себе си.

"Разбира се, че ни боли. Ние наистина сме разстроени от отпадането си от турнира и може да си представите, колко ни е тежко. Пред нас има няколко дълги дни, но трябва да се постараем да се стенем за мача във вторник, за да влезем в боя и да възстановим своята чест", заяви Рууни.

"Рой? Не се съмнявайте в това - Рой е правилният човек, за да води отбора напред. Ние го ценим и това, което направи за нас. Той вдъхна на този отбор страст и събра заедно млади възхитителни изпълнители. Според мен, той промени стила, в който играхме през последните две години. Знам, че резултатите от последните два мача разстройват, но чувстваме, че като отбор станахме по-добри. Стремя се да помагам на младите играчи и се надявам, че в бъдеще те ще ни направят по-силни", добави нападателят.

 

  Сподели
161