Гана стигна само до равенство срещу Германия (видео)


FUTBOL-TV

Гана стигна само до равенство срещу Германия (видео)

Германия и Гана не успяха да се победят, завършвайки при резултат 2:2 във втори мач от груповата фаза на Мондиал 2014. През първата част двата тима не си отбелязаха гол, като играчите на Гана имаха повече чисти положения. След почивката Марио Гьотце откри резултата. В 51-ата минута той получи подаване от Мюлер и първо игра с глава, след което топката срещна неговото коляно и влезе в мрежата - 1:0.

Само три по-късно Андре Аю вкара за 1:1, след удар с глава. Асамоа Гиан направи обрата пълен с точен удар в 63-ата минута, след отлично подаване на Мунтари. В 71-ата минута дойде и моментът на Мирослав Клозе, който реализира за 2:2, след като отблизо засече топката във вратата на противника. Това бе 15-и гол на звездата на Бундестима на световни първенства, с което той се изравнява с Роналдо.

Пет минути преди края Йозил центрира добре, но Клозе бе изпреварен и топката бе изчистена. Малко преди това Мюлер бе изведен добре, но топката му бе изчистена със сетни усилия. Две минути преди края Клозе бе близо до нов гол, но ударът му излезе в аут. В крайна сметка двата тима си поделиха по точка и запазиха интригата в тази група.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
167