Харт: Горди сме да играем за Ходжсън


Н. Гавазов

Харт: Горди сме да играем за Ходжсън

Вратарят на националния отбор на Англия Джо Харт изрази надежда, че Рой Ходжсън ще продължи да тренира "Трите лъва". Независимо от провала на британците на Световното първенство по футбол, вчера от Футболната асоциация официално обявиха, че Ходжсън ще запази своя пост. Харт не крие факта, че изпитва огромно уважение към националния селекционер.

"Мога да кажа от името на играчите, че ние сме горди да играем за Рой Ходжсън. Той е забележителен треньор и човек, към когото изпитвам огромно уважение. Надявам се, че ще продължа да играя под негово ръководство", заяви Харт.

Англичанинът сподели мнението си и за последния мач в групата срещу Коста Рика, който няма да помогне на британците да се класират за плейофите.

"Трудно е да играеш, когато си загубил шансове. Мисля, че това е най-ниската точка в кариерата ми. Много е жестоко, чувствам се опустошен. Не съумяхме да спечелим първия си мач на Световното. След това бе почти невъзможно да се вдигнем. Трябва да покажем добра игра в последния си мач заради нашите привърженици и заради самите себе си, защото сме горда нация", добави стражът.

 

  Сподели
118