Бейнс: Имам усещането, че Англия подобрява играта си


Н. Гавазов

Бейнс: Имам усещането, че Англия подобрява играта си

Защитникът на националния отбор на Англия Лейтън Бейнс сподели мнението си за поражението от Уругвай във втория кръг на груповата фаза Световното първенство по футбол. След загубата, която почти изхвърля британците от турнири, основните критики бяха насочени към отбраната на Англия. Бейнс обаче не е съгласен с тези мнения.

"Не бих казал, че отбраната бе най-слабата линия. За два мача не позволихме на съперниците си да създадат много положения за гол. Наистина, когато позволявахме, веднага бивахме наказвани. След гола на Рууни получихме прилив на сили и ни се струваше, че може да победим, но получихме гол в края. Това бе голямо разочарование. Струва ми се, че бяхме по-добри от Уругвай, но те ни наказаха с два красиви гола", заяви Бейнс.

"Суарес е играч от топ класа. Може би в този мач той не изглеждаше както обикновено, но той през цялото време чакаше своя шанс и когато го дочака успя да го реализира. Имам усещането, че националният отбор на Англия постепенно подобрява своята игра, но трябва да се побеждава. Засега това не се получава, а то може скъпо да ни струва", добави бранителят.

 

  Сподели
103